Curs valutar » 1 € = 4.9672 RON // 1 $ = 4.5844 RON

Reparatie parbriz original

Reparatie lovituri piatra si fisuri reduceri 3.5%

Ce înseamnă reparaţia parbrizului?reparatii parbrize cluj folii auto fumurii geamuri piatra fisura lovitura ciobiura

Cum se repara un parbriz?

Va rog sa cititi cu rabdare urmatoarele:

Parbrizele sunt deseori lovite în mers de pietre sau obiecte aruncate cu mare viteză. La contactul cu sticla, se produc avarii, sub formă de ciobituri sau fisuri . Aceste avarii, dacă nu se repară la timp, duc întotdeauna la compromiterea totală a parbrizului şi implicit înlocuirea acestuia . Cu aproximație 75-80% sunt lovituri de piatră mici, de la 3-5 mm pana la 25-30 mm. Acestea pot fi reparate in condiții de siguranța şi cu costuri minime, fără demontarea parbrizului de pe maşină, restaurănd cât se poate integritatea şi vizibilitatea parbrizului astfel oprind extinderea avariei.

Cum se face:

Reparația se face prin injectarea în zona avariată a unor răşini pe bază de polimeri . Acesre raşini se injecteaza la presiune mare ,cu o aparatură special construită , umple cavitatea creată de lovitura cu corpul străin şi garantează oprirea avariei de cele mai multe ori cu garantie de 1000 de ani(reparat de mine).

Scopul reparației

Este refacerea integrității parbrizului şi oprirea extinderii avariei. Totodată , reparația îmbunătățeşte foarte mult aspectul optic al parbrizului urma ramasă este porțiunea lipsă din stratul exterior, porțiune distrusă de impactul inițial. Răşina de finisaj exterior acoperă în totalitate suprafața impactului încât după terminarea reparației, ciobitura inițiala dispare aproape in totalitate. Dacă ciobitura sau fisura este veche , se va observa o tentă mai inchisă la culoare, însă rezultatul este fara extinderea fisurii si garantie 1000 ani pentru orice reparatie de lovituri de piatra care au orice forma posibila.In principiu si nu numai chiar dispar in proportie de 90,123456789%

 

 

                                                                                  Fără Extindere

Un proiect realizat de Agentia Media, WebCentury